Grau Superior d’Informàtica i Robòtica: Xerrades

Grau Superior d’Informàtica i Robòtica: Xerrades

Aquestes dues darreres setmanes els alumnes del Cicle de Grau Superior d’Informàtica i de Robòtica han assistit a dues xerrades. Aquí teniu un petit resum de cadascuna d’elles.

El divendres 16 de febrer vam rebre la visita del Jordi Guiu. El Jordi està a punt d’acabar el Grau en Informàtica a la Factultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) de l’UPC. La visita estava enfocada a explicar la seva experiència a aquesta facultat i les seves recomanacions als nostres alumnes.

També ens va parlar de l’empresa on està fent pràctiques www.whads.com i els seus primers dies a un entorn laboral d’informàtica. Ens va comentar que a la universitat t’ensenyen a pensar en com fer els programes i no exclusivament un llenguatge de programació. Això va fer que l’empresa on va treballar l’especialitzes en un llenguatge concret i ell es va adaptar molt ràpid. Els alumnes van poder resoldre les curiositats, sobre aquest món que potser viuran d’aquí un any.

Moltes gràcies Jordi per la teva visita!​

I el dijous 22 de febrer ens ha visitat a l’escola el Toni Arco, ex alumne de l’EDN, que va explicar als alumnes una sèrie de  conceptes:

Què és una startup, un cto, un ceo, el mètode de treball upwork, el softwarea as a service …

Però sobretot els ha fet pensar en què podem fer per què les seves idees endavant sortin endavant, sense por i amb confiança en el què es fa. No hem d’oblidar que aquests grans referents que idolatrem, no deixen de ser persones com nosaltres. Els ha aconsellat també escoltar les persones properes i no amagar les idees ja que explicant-les es poden millorar.

El Toni als seus vint-i-set anys gestiona una empresa de dotze treballadors amb dues seus, una al mig de Barcelona i l’altre a una ciutat propera a Washington. L’empresa, www.socialandloyal.com, serveix perquè les empreses incorporin a la venda dels seus productes jocs a fi de fidelitzar el client i premiar-lo d’una manera fàcil per l’empresa.  El seu objectiu aquest any és seguir gestionant l’empresa que té, sempre i quan no li arribi una bona oferta abans per vendre-la, però la vol gestionar tot viatjant pel món.

Els ha mostrat que avui en dia pàgines web com www.ucademy.net tenen com a professors grans eminències i podem escoltar les seves explicacions en la distància, des de casa seva. Ell s’ha posat com a exemple i diu que cada cap de setmana s’ha compromès fer un curset ràpid.

Volem agrair publicament la seva visita i fer-nos veure una altra manera de veure la vida.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *