Llum i so al Jardins de Llum a Manresa

Llum i so al Jardins de Llum a Manresa

Dimarts dia 20 de febrer vam dur a terme la nostra experiència més “de carrer”. Era la nit prèvia a la festa de la Llum a Manresa i la Plaça de l’Ajuntament i els carrers del voltant es van omplir de llum amb escultures, tipis, passadissos o llumenaris, però només un d’ells tenia so, el nostre.

Els alumnes de 4t d’ESO, amb el Marc Sibila, van fer un enginy que depenent de com t’acostaves al raig làser, emetia un o altre so, podent crear fins i tot la melodia dels Segadors, que se sentia per tota la plaça.

Adjunt us enviem la notícia que ens va fer el Regió7:

http://www.regio7.cat/cultures/2018/02/20/festival-jardins-llum-manresa-treu/460975.html

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *