Projecte 2n d’ESO: Podem viure sense energia?

Projecte 2n d’ESO: Podem viure sense energia?

Els alumnes de 2n d’ESO des de fa un parell de setmanes han iniciat un nou projecte, el tema és  Podem viure sense energia? . Al llarg de les diferents sessions treballaran les diferents tipus d’energia que fem servir al dia a dia i les diferents formes d’energia que utilitzem. No només faran la part més teòrica relacionada amb la ciència sinó també la seva part més pràctica i divertida.

Aquesta part és la que volem mostrar-vos en aquesta notícia, aquesta setmana treballaven la calor i la transmissió d’aquesta. La pràctica ha consistit en veure com  les diferents temperatures que pot tenir l’aigua i com aquesta pot transmetre i canviar.

Bàsicament han utilitzat dos recipients un amb aigua freda i una altra amb aigua calenta, de forma simultània introduïen les mans en aquests recipients i després en un amb aigua tèbia  i així comprovar com el contacte de les diferents temperatures feia que aquestes canviessin.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *