Projecte Fem Sabó: 1r ESO

Projecte Fem Sabó: 1r ESO

Continua la feina dels nostres alumnes de 1r d’ESO per descobrir tot el món del sabó. Aquesta setmana ha tocat recerca bibliogràfica i elaboració d’enquestes per saber què reciclem i per què, ja que un dels objectius del projecte és fer sabó a partir d’oli reutilitzat.

A continuació us deixem algunes de les curiositats que han trobat, referents al sabó, remenant per la xarxa…

– Segons la llegenda romana el sabó va ser descobert per l’aigua de pluja amb la qual es rentava als vessants del Mont Sabo, al costat del riu Tíber. El greix dels nombrosos sacrificis animals es va barrejar amb les cendres dels focs cerimonials, i van ser els esclaus els que van notar les seves propietats per rentar, primer les seves mans i després les peces de vestir.

– Durant el Renaixement la gent només es banyava un o dos cops l’any.

Si en voleu saber més, podeu consultar el nostre blog, SABÓNETEDN

https://sabonetedn.blogspot.com.es/

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *