Sortida d’Integració Social

Sortida d’Integració Social

El passat dijous, 22 de febrer, els alumnes dels dos cursos del Cicle de Grau Superior d’Integració Social van visitar la residència La Sardana del barri de les Escodines de Manresa i la Llar Sant Joan de Déu de Manresa de la Fundació Germà Tomàs Canet.

La Sardana és una llar- residència per a persones que pateixen o han patit malalties mentals severes i que necessiten un lloc de vida adequat a les seves necessitats. Aquest servei forma part del grup Mutuam. Aquest servei atent a persones amb malaltia mental crònica i compensada que es troben en procés de reinserció social. Els alumnes varen poder passejar per tot el servei veient on fan els tallers de costura i planxa, les sales d’estar, els quadres organitzatius, etc.

A la fundació van visitar els dispositius que tenen desplegats com el centre de protecció internacional per a persones amb petició d’asil, la unitat dependent per a preses en la tercera fase, l’alberg social, la bugaderia social i l’espai de dutxes socials.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *