Xerrada dels Mossos d’Esquadra: 2n i 4t d’ESO

Xerrada dels Mossos d’Esquadra: 2n i 4t d’ESO

Els alumnes de 2n d’ESO van participar en la xerrada sobre Xarxes Socials i Internet segura que els Mossos d’Esquadra estan portant a terme als centres educatius de Catalunya. L’objectiu de la xerrada és informar a l’alumnat dels possibles perills que comporta l’ús irresponsables d’aquests  mitjans, especialment pel que fa als continguts inapropiats i als possibles delictes virtuals que es poden cometre a través de les relacions online.

Els alumnes de 4t d’ESO també van realitzar una xerrada a càrrec dels Mossos d’Esquadra en el seu cas el tema Drogues i lleis. L’objectiu de la xerrada és donar a conèixer als alumnes quin és el marc legal quant ales drogues legals i no legals.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *