YoMo Festival: 4t d’ESO

YoMo Festival: 4t d’ESO

L’EDN repeteix l’experiència del YoMo Festival aquest any amb els alumnes de 4t d’ESO de l’itinerari C junt amb els professors Marc Sibila i Jordi Divins. Tots han viscut una gran experiència molt enriquidora.

El YoMo Festival- The Youth Festival- és una trobada que donar a conèixer als nois de 10 a 16 anys les possibilitats de les carreres professionals dels sectors STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques) en un món en el qual cada vegada pren més importància la tecnologia mòbil.

Aquest programa és impulsat per la Mobile World Capital Barcelona a través del programa mSchools, una iniciativa en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA. YoMo és un esdeveniment del Mobile World Congress —el principal esdeveniment de la indústria del mòbil— i de GSMA, que representa els interessos de 800 operadors de xarxes mòbils a tot el món.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *