Mural al rocòdrom de l’escola

Mural al rocòdrom de l’escola

Aquests dies tenim 3 artistes fent-nos un mural a la paret del rocòdrom de l’EDN: @slimart, Joan Pallé i Edgard Boas.

Volíem un dibuix que ens representés i ens identifiqués. Un dibuix que es fes seva l’escola, que participés de la vida dels nostres alumnes i transmetés els nostres valors i les seves inquietuds. Un dibuix que fos atemporal, que remenés en les nostres arrels, però que ens projectés cap al futur. Un dibuix que fos i sigui nostre. Un dibuix que sigui EDN.

Us convidem a passejar pel carrer Sant Josep i veure com aquest mural va creixent. Els nostres artistes hi treballaran 4 dies, 4 dies intensos que culminaran diumenge de portes obertes, i de debò, si teniu un moment aneu a veure’ls, val la pena conèixer com treballen i com surt art de les seves mans.

Aquí us deixem unes quantes fotos que els ha fet el Carles Estrada i que en mostren el procés i els detalls.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *