Sortida CFGS Informàtica

Sortida CFGS Informàtica

El dimecres 28 de febrer  i el dijous 1 de març els alumnes de CFGS Informàtica van visitar una de les fires més importants d’startups del món a Barcelona i seguidament el Mobile World Congres. Al 4YFN (Youth Mobile Festival) van poder parlar amb centenars d’startups que van a la fira a exposar la seva idea, a recollir capital d’inversors i/o a parlar en persona amb altres startups per unir forces per crear d’una idea, un negoci. Els alumnes van poder parlar en primera persona amb aquestes startups i veure que una idea es pot convertir en negoci i que molts d’aquests negocis busquen perfils com el seu per seguir avançant.
Els guanyadors d’aquest any van ser el  boxmotions:  et venen a buscar les teves coses a casa, te les guarden i te les porten quan les necessites… Els avantatges de tenir un traster gestionat des d’una app.
L’endemà amb l’entrada del 4YFN (4 anys des d’avui) van poder tenir accés al MWC (Mobile World Congres). Allà van poder visitat 6 pavellons plens de les noves tecnologies que estaran disponibles en breu. Entre aquestes destaquen les ulleres de realitat virtual i la intel·ligència artificial aplicada als cotxes.
Segur que van ser dues sortides engrescadores a fi de creure en les seves idees i qui sap si algun dia els veiem allà intentant fer realitat la seva idea.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *