Xerrada 4t d’ESO: La premsa a les escoles

Xerrada 4t d’ESO: La premsa a les escoles

El dijous 8 de març els alumnes de 4t d’ESO van assistir a una xerrada sobre la professió de periodista d’en Marc Serena. Aquesta xerrada forma part del programa “La premsa a les escoles” organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Obra Social La Caixa.

En Marc els va explica la seva experiència i el seu coneixement de l’ofici i els va transmetre la importància que tenen els mitjans de comunicació en la societat.  La dieta mediàtica dels més joves tendeix els darrers anys a les xarxes socials com a principal canal de comunicació, una situació que els exposa ales fake news i la postveritat, amb tot el que socialment comporta. Per això se’ls va explicar les diferències entre canals d’informació i mitjans de comunicació i les garanties i beneficis del periodisme que abraça el codi deontològic, rigorós, contrastat i plural.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *