Batxillerat: visita al Saló de l’Ensenyament

Batxillerat: visita al Saló de l’Ensenyament

Els alumnes de 1r i 2n Batxillerat del nostre centre van anar el divendres 16 de març al Saló de l’Ensenyament de Barcelona. Volem destacar el bon ambient del Saló i la qualitat de les explicacions, amb respostes concretes a les inquietuds dels nostres estudiants.

Sabem com és d’important triar carrera o estudis posteriors, i per tant, des de l’EDN també volen donar resposta a tots els seus dubtes, ja sigui amb xerrades concretes de diversos estudis al nostre centre o amb la visita i tallers a algunes universitats. Per acabar-ho de completar, ens sembla que aquesta sortida al Saló de l’Ensenyament ha estat totalment profitosa.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *