Ens formem en educació emocional

Ens formem en educació emocional

Aquest dimarts hem assistit a unes Jornades d’Educació Emocional a www.lagranja.cat.

Es tracta d’un centre on reben sortides i colònies de nens des de P2 i fins a Batxillerat. El seu objectiu, però, no és només que els nens i nois disfrutin amb les sortides, sinó també que aprenguin a ser persones responsables, amb valors i projecció de les seves habilitats socials i personals.

Com a professors que som,  ens preocupen els continguts acadèmics, però ens preocupa molt especialment que els nostres alumnes són els adults del futur, i que per tant, els hem de formar també com a persones capaces d’enfrontar-se amb èxit al món que els espera. Conceptes com l’empatia, la cohesió, l l’autoestima o aprendre a dir que no són reptes per a pares i professors, i per tant, l’EDN no en pot ni vol quedar fora.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *