Participació Premi Coca-Cola de Relat Breu

Participació Premi Coca-Cola de Relat Breu

El dissabte 10 de març les nostres alumnes de 2n d’ESO la Marina Costa, la Noa Sabio, la Meritxell Sales i la Paula Vita van participar a la 41a edició del Premi Coca-Cola de Relat Breu, realitzada al Col·legi La Salle de Manresa. Només van necessitar un bolígraf i molta creativitat per realitzar un redactat inspirat en la frase “Aquella situació no era sostenible” i en una imatge.

L’objectiu del concurs és promoure el desenvolupament de l’expressió escrita i la lectura entre els alumnes  i ajudar els participants a intentar complir el somni de convertir-se en escriptors, a través d’aquest concurs literari que s’ha consolidat com un dels més importants del país.

Ara només falta esperar el veredicte del jurat… Molta sort!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *