Xerrades amb la Meg

Xerrades amb la Meg

Durant les últimes dues setmanes el nostre centre ha tingut la sort de rebre la visita de la Meg, una professora de primària retirada. Aquesta no és la primera experiència amb nosaltres, anteriorment havia visitat l’Escola Sant Josep amb el projecte Erasmus.

La Meg viu a Gales, però va néixer als Estats Units i ha treballat i viscut a molts llocs dels món (Itàlia, Franca, Turquia…), per tant va explicar als nostres alumnes moltes experiències i curiositats, i a part, parla moltes llengües.

També els va ensenyar fotos del lloc de Gales d’on ve i de la seva escola, els va explicar com funciona el sistema escolar allà, quines diferències hi ha amb el d’aquí, etc.

Els alumnes van tenir la oportunitat de fer-li un munt de preguntes sobre tot el que havia explicat i altres coses que volien conèixer de les seves experiències. Van descobrir que coneix jugadors de bàsquet i futbol famosos a través del seu fill, que treballa als Estats Units en l’àmbit dels esports.

Va ser una experiència genial per poder practicar tant la comprensió com l’expressió oral en anglès, a part d’aprendre un munt de coses ja que la Meg té una vida molt interessant!

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *