CFGS participa en el Saló de l’Ensenyament

CFGS participa en el Saló de l’Ensenyament

Per quart any consecutiu,  els alumnes del CFGS Automatització i robòtica industrial han estat presents al Saló de l’Ensenyament amb una aplicació desenvolupada per a l’estand d’orientació del Departament d’Ensenyament.

Aquesta col·laboració els ha permès aplicar els coneixements del Cicle Formatiu, i concretar-los en  l’aplicació que consta d’un PLC connectat a un software específic que controla l’accés als despatxos d’orientació del Saló de forma automatitzada. Com a novetat d’aquest curs cal destacar que s’ha adaptat el programa a un nou monitor amb més resolució.

Responsables del Departament d’Ensenyament ja ens han manifestat la intenció que continuem col·laborant-hi el proper curs, cosa que és altament interessant per als alumnes, perquè esdevenen tot un repte per aquests.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *