El viatge final d’estudis de 2n de Batxillerat…

El viatge final d’estudis de 2n de Batxillerat…

Aquesta setmana Berlín té un caràcter més català, fred per les temperatures, però amb el caliu que li donen els alumnes de 2n de Batx. de l’EDN.

Una setmana per visitar la història d’una de les ciutats més importants en el darrer segle. una capital on trobar les restes del mur que es va enderrocar l’any 1989, i la porta i símbol de la ciutat, la porta de Bradenburg. També han estat al Monument als Jueus Assasinats i l’illa dels museus, on la Nefertiti els esperava amb la seva màxima bellesa. Però no tot és història antiga, també han visitat el Sony Center i han gaudit d’aquest espai d’oci.

Una visita a Alemanya, però, no podia acabar sense visitar el camp de concentració de Sachsenhausen, on coberts de neu, van poder resseguir el dolor i la frustració dels més de 200. 000 presos que va acollir el camp fins l’any 1945.

Moments de companyonia i diversió, però també moments per a la reflexió i conèixer els límits a què pot estar exposat l’ésser humà. Una gran experiència que sempre queda en el record dels nostres estudiants.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *