Teatre Social: Si queremos, si se puede!!!

Teatre Social: Si queremos, si se puede!!!

Aquest és el títol de l’obra de teatre que dijous ens va venir a presentar el grup de teatre del Club Social Mosaic de Manresa com a cloenda de classes de cicles formatius de la família social abans de les vacances de Setmana Santa.

Es tracta d’una obra molt visual, de llenguatge plàstic i corporal, que transmet molts missatges al voltant de la no-violència, la lluita de classes, l’explotació infantil… interpretada de forma inclusiva per una colla de grans artistes amb diversitat funcional (per salut mental, per diversitat funcional física… o simplement perquè cadascú som com som).
Des d’aquí agraïm a tots i totes el seu esforç, la seva il·lusió, la seva entrega… i esperem que quan tinguin una altra obra posada en escena (que ens van dir que ja estan gestant) ens la vinguin a representar i els surti tan bé com la que vam viure i veure ahir.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *