Visita a la Serradora Boix, de Puig-reig

Visita a la Serradora Boix, de Puig-reig

El passat dimecres 14/03 els alumnes del CFGS Automatització i robòtica industrial van visitar l’empresa Serradora Boix a Puig-reig.

La visita la van realitzar acompanyats de dos exalumnes de l’escola, el Ramon Marginet i en Dani Sabata, i la tècnica forestal Iolanda Domenjo. La Serradora Boix disposa en  les seves instal·lacions d’equips altament automatitzats com poden ser els escanners tridimensionals, equips amb PLC’s, variadors de velocitat de motors, robots per a l’ensamblatge, etc.

La sortida va ser especialment profitosa per als alumnes, ja que els responsables que els van acompanyar van explicar el funcionament dels equips i van respondre totes les qüestions que els van plantejar. Volem destacar que aquesta jornada és un orgull per als professors en veure com els seus alumnes s’han convertit en treballadors ben qualificats.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *