Xerrada sobre Competències personals i professionals

Xerrada sobre Competències personals i professionals

El passat divendres 16 de març  els alumnes que cursen FOL ( Formació i orientació Laboral) del CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria van poder comptar amb la visita del Carlos Bella: conferenciant, formador, consultor i orientador en desenvolupament personal  i professional i màster en intel·ligència emocional.

La xerrada es va centrar en la millora de les competències, tant personals com professionals, i la importància que tenen aquestes en el procés de recerca de feina i de selecció de personal per part de les empreses.

El Carlos ens va ensenyar a aprendre a identificar i  potenciar competències clau rellevants en el procés de selecció. Ens va ensenyar a trencar amb molts mites relacionats amb les entrevistes de feina i sobretot a la necessitat de l’autoconeixement i autoavaluació per tal de poder potenciar quins són els nostres punts forts per tal d’encarar amb èxit el nostres objectius personals i professionals.

El taller va ser possible gràcies a la col·laboració del servei “Omple” de l’Ajuntament de Navàs.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *