Cuina solar

Cuina solar

Els alumnes de 2n d’ESO treballen el projecte per conèixer les diferents fonts d’energia.

Una de les parts pràctiques del projecte ha estat la creació d’una cuina solar, un sistema de cocció de menjar basat en la captura dels rajos emesos pel Sol. El Sol  s’utilitza per concentrar llum en un punt i escalfar  una àrea de la cuina. En aquest punt es cuinarà el menjar. Genera altes temperatures i permet fregir aliments o fer bullir aigua.

La nostra pràctica és la creació de cuines mitjançant cartró i paper d’alumini i la plantilla corresponent. El dimecres vam provar-los i vam aconseguir pujar la temperatura de l’aigua fins a 30ºC, tot i que era un dia de poc Sol.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *