Exposició Petits Ponts Imaginaris

Exposició Petits Ponts Imaginaris

 

Aquest divendres, 6 d’abril, a les 6 de la tarda, s’inaugura, al Casino de Manresa, l’exposició “Petits Ponts Imaginaris”, del 6 al 23 d’abril.

Aquesta exposició té a veure amb el programa Arts Mestres i Creació (AMiC), que el Centre de Recursos Pedagògics del Bages, conjuntament amb el Programa El Pot, la TAVCC de la Catalunya Central i la  UManresa FUB ofereixen als centres educatius de la comarca. Enguany celebra la 4a edició.

Aquest any la temàtica és “Petits Ponts Imaginaris”, que  vol apropar el públic als diversos significats i vivències relacionades amb els ponts. El pont com a element d’unió entre dos llocs o moments, la gestualitat inherent a creuar -o simular ser- un pont i contemplar el seu voltant, l’exploració de l’entorn natural i humà d’un pont, el pont com a element narratiu, fantàstic o biogràfic …Totes aquestes idees  es troben plasmades de manera creativa a partir del treball que alumnes  de diverses escoles del Bages han realitzat tot investigant allò que millor els fa entendre què és un pont.

Aquest curs hi han participat 12 centres educatius (4 de secundària i 8 de primària): Col·legi L’Ave Maria de Manresa, Escola Diocesana de Navàs, La Salle de Manresa, Institut Bages Sud, Col·legi Sant Josep de Navàs, Escola Collbaix de Sant Joan de Vilatorrada, Escola La Font de Manresa, Escola La Renaixença de Manresa, Escola L’Espill de Manresa, Escola Rellinars de Rellinars, Escola Serra i Húnter de Manresa, Escola Valldaura de Manresa.

Us convidem a visitar aquests “ponts” i tot allò que poden significar per a nosaltres i els nostres alumns.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *