Xerrada dels mossos: 3r d’ESO i Batxillerat

Xerrada dels mossos: 3r d’ESO i Batxillerat

Aquesta setmana li ha tocat el torn de la xerrada dels mossos d’esquadra als alumnes de 3r d’ESO i Batxillerat.

El tema de la xerrada del de 3r va ser les drogues i la legislació corresponent. El mosso van parlar dels tipus de drogues més habituals; la normativa vigent en drogues legals i il·legals a Catalunya; el consum, la tinença o possessió en lloc, via, establiment públic;  el delicte de tràfic o afavoriment del consum de substàncies estupefaents; l’actuació quan es detecta algun delicte o una infracció administrativa, i el consum de droga i conducció.

Pel que fa als alumnes de batxillerat van portar a terme un taller anomenat Share. La temàtica d’aquest va relacionada amb les xarxes socials, el fet de compartir imatges i vídeos amb altres persones. El mosso els va fer molt ressò en el fet de la il·legalitat que es comet quan una persona comparteix imatges d’una altra. A més a més de les conseqüències que té aquest fet tant pels alumnes que són majors d’edat com per als menors. L’objectiu era conscienciar a l’alumnat del perill d’una cosa tant habitual com és l’ús del mòbil i les xarxes socials.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *