Batxillerat: Taller d’habilitats de comunicació

Batxillerat: Taller d’habilitats de comunicació

Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat, dins de l’àmbit de tutoria, el dimarts dia 10, van realitzar Taller d’habilitats de comunicació ofert per la Universitat Abat Oliva CEU.

Aquest taller està dirigits a orientar i desenvolupar les competències transversals necessàries per al desenvolupament professional dels futurs universitaris i la important decisió que prendran en acabar els seus estudis de batxillerat sobre quina carrera cursar i quin futur professional triar.

El taller va estar a càrrec del Quim Casas, biòleg, actor de teatre i professor d’aquest universitat. Al llarg d’una hora va explicar als nostres alumnes la importància que té el fet d’expressar-se i comunicar-se no només de cara a la seva arribada al món universitari i laboral sinó també en el seu dia a dia.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *