JoinEnglish: taller a 2n d’ESO

JoinEnglish: taller a 2n d’ESO

Un dels tallers que fem  a la tarda per a alumnes d’ESO i Batxillerat és el JoinEnglish, o sigui, disfruta l’anglès.

En aquest taller els alumnes treballen alguns conceptes d’aquesta llengua d’una forma més lúdica i no tant acadèmica, i entre les seves activitats volem destacar, aquesta setmana la creació de diversos jocs de taula en anglès.

Els alumnes, prèviament, van haver de buscar informació sobre diversos països de parla anglesa i muntar tot un sistema de targetes amb preguntes i respostes per practicar les 6W: who, what, where, why, when i how.

El seu èxit serà provar-lo amb els companys i veure que funciona. Are you ready?

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *