Projecte 2n d’ESO: La construcció d’una illa

Projecte 2n d’ESO: La construcció d’una illa

Els alumnes de 2n d’ESO han finalitzat el projecte Podem viure sense energia?.  La part final del projecte consistia en la construcció d’una maqueta, la maqueta d’una illa habitada. Els alumnes podien triar la mida de l’illa, els materials que utilitzarien per a la seva construcció, etc. Però sobretot i la part més important havien de triar quines fonts d’energia tindria la seva illa, com representarien aquestes energies i on situarien les diferents fonts en el territori de la illa.

Ha estat una feina molt enriquidora, molt imaginativa i sobretot molt creativa, els alumnes han tingut total llibertat de mostrar els seus coneixement i habilitats. Només queda felicitar aquests alumnes per la tasca realitzada.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *