Rotary

Rotary

El dimecres, 11 d’abril, els nostres alumnes de 1r de Batxillerat, Marc Hernández, Simona Spinu i Roger Boixadera i l’Andreu Torres de 2n de Batxillerat van participar en la XXVII edició del premi Protagonistes del Demà: premi Doctor Carles Garriga del Rotary Club de Manresa-Bages.

Va ser una jornada plena d’activitats que van tenir lloc al complex de Les Comes de Súria. Van participar una seixantena d’alumnes de secundària de la comarca del Bages. L’entitat va organitzar una jornada era el de que té com a l’objectiu  d’aprofundir en valors com el lideratge, l’emprenedoria, el treball en equip i els valors humans.

Durant el dia es van fer diferents xerrades de motivació com el pilot del Dakar Gerard Farrés i Xavier Obradors el director de l’Institut de Ciències Materials de Barcelona. Els alumnes repartits en diferents grups, els participants també van haver de superar proves de lideratge, perícia, orientació i valors que van servir per elegir els líders i, per tant, els finalistes del premi. Aquests són els que van exposar públicament la seva declaració d’intencions en una prova d’oratòria que, finalment, va servir perquè el jurat elegís el millor.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *