Sortida 1r d’ESO: Xocolata i Cava

Sortida 1r d’ESO: Xocolata i Cava

Els alumnes de 1r d’ESO van realitzar el dijous 12 de la sortida del tercer trimestre, van visitar la Fàbrica de Xocolata de Simón Coll i les Caves Codorniu.

A la fàbrica de la Xocolata van visionar un documental sobre l’origen i la fabricació de la xocolata i sobre la història de Simón Coll. A més van fer tast de les diferents xocolates que produeixen, valorant no només el gust, sinó també l’olor, textura,…  Es van convertir per un dia en uns experts xocolaters!

La visita va seguir a les Caves Codorniu on van visitar les instal·lacions antigues agafant diferents trenets, i van veure com es feia tradicionalment la producció de cava. Finalment, també van fer tastet d’un bon most.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *