Dinàmiques al Col·legi Sant Josep amb les alumnes de 2n d’Educació Infantil

Dinàmiques al Col·legi Sant Josep amb les alumnes de 2n d’Educació Infantil

 

Les  alumnes de 2n d’Educació Infantil van anar al col.legi Sant Josep a treballar amb els de 4t de primària dinàmiques de grup sobre l’autoestima,  la confiança i coneixença, les emocions, i la presentació i resolució de conflictes.

 L’experiència ha estat molt positiva per a elles perquè han dirigit durant tota la tarda totes les activitats. Des del Col·legi de primària també ens han dit que els i  les alumnes també s’ho han passat molt bé i han après nous patrons de conducta emocional.

Felicitats a tots i a totes!! Valorem molt positivament l’intercanvi amb el Col·legi Sant Josep!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *