Gimcana matemàtica

Gimcana matemàtica

El passat dijous els nostres alumnes de 1r i 4t d’ESO van participar al centre de Manresa la VIII Gimcana Matemàtica organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Bages i els centres educatius de secundària participants de Manresa i comarca. Aquest curs el fil conductor són “Els Ponts” i s’emmarca dins de Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018.

Hi van participar alumnes de 16 centres, repartits en dos torns i dos itineraris, al llarg del matí. L’activitat consistia en anar resolent, en grups de 5, les diferents proves matemàtiques. Els alumnes de 4t d’ESO dels mateixos centres van ser els  monitors/es de les diferents proves. Els alumnes van seguir dos itinerari pel casc antic de la ciutat i va acabar al Parc de La Seu.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *