Roses de Sant Jordi: una meravella de metall

Roses de Sant Jordi: una meravella de metall

Aquest any els alumnes i professors del mòdul de Formació Ocupacional de Soldadura, liderats pel Guillem Cervià i l’Àngel Codina, ens han fet unes roses fantàstiques per als guanyadors del certamen literari i artístic.

Cada rosa ha comportat una mitjana de 5 hores de feina i s’ha fet amb treballs de soldadura que han consistit a tallar amb plasma una xapa d’1,5 ml. per fer els pètals ; llavors aquests pètals s’han muntat en una barilla soldant-los amb oxigàs per poder escalfar-los i doblar-los; les fulles també es van marcar i tallar a part i l’espiga es va moldejar amb el torn.

Finalment es va fer la silueta de Catalunya amb plasma, s’hi va enganxar la rosa i se li va donar l’acabat amb un vernissat final.

No cal que us diguem que van ser tot un èxit entre els guanyadors!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *