Xerrada sobre economia social

Xerrada sobre economia social

Els alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social van rebre la visita del Nil Saladich i l’Uriel Montesinos que els van palar d’economia social.  Van donar una sèrie de recomanacions als alumnes per tal de basar els projectes finals del cicle en models d’empresa o de marcs empresarials que siguin més coherents amb l’àmbit social que altres.

El Nil els va parlar sobretot de les cooperatives ja que forma part de l’equip de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. Aquest és un nou espai de trobada i coordinació que va ha nascut amb l’aposta clara d’impulsar l’economia social i cooperativa en el nostre territori. Aquest ateneu s’ha creat  en el marc del programa Aracoop que forma part d’una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *