Àngel Burgas: Els autors dels nostres llibres ens visiten

Àngel Burgas: Els autors dels nostres llibres ens visiten

Ahir dijous vam tenir la visita de l’Àngel Burgas, l’autor del llibre Noel et busca,  i L’actor Lucas Bilbo, que han llegit respectivament els alumnes de 2n i 4t d’ESO.

Que un autor et visiti és un luxe per a tots. Conèixer per què els protagonistes es diuen com es diuen o descobrir que Noel et busca es basa en els fets dels nens assassins de Liverpool de l’any 1993. Burgas els va explicar el seu mètode d’escriure, diu que sempre té dues novel·les començades alhora o que treu els seus temes de diaris, revistes i telenotícies.

A part, dues bones recomanacions, llegir els clàssics del segle XIX perquè en ells hi ha bona part de la base de la literatura del segle XXI. Com a bones lectures els va recomanar, pels seus protagonistes secundaris, L’illa del tresor, de Daniel Defoe i La volta al món en 80 dies, de Jules Verne.

Un munt de llibres per conèixer i disfrutar de l’estiu. Bona lectura!

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *