Classe pràctica amb el Francesc Garrido

Classe pràctica amb el Francesc Garrido

Els alumnes de 1r de Batxillerat van fer un taller, divendres passat, sobre la importància de la imatge i tots els valors que aquesta pot arribar a transmetre en una foto, cartell, anunci publicitari, etc.

Què entén el nostre cervell, què pensem de la ment… Es tractava d’una xerrada per tal de prendre consciència de tot aquest món i valorar quina actitud hem de prendre davant la vida. Cal formació acadèmica per buscar feina, però també calen habilitats socials i una actitud positiva per encarar un futur d’èxit.

En la web del nostre conferenciant llegim: ” La fotografia és, abans que res, una manera de mirar. No és la mirada en si mateixa”, paraules de la Susan Sontag que ens transmeten el missatge que en Garrido ens vol transmetre.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *