“Qui t’entengui que et compri”

“Qui t’entengui que et compri”

Aquest és el tema de la xerrada que ens oferirà el David Codina aquest dijous, dia 17 de maig a les 19.00h.

El títol del taller- xerrada és molt suggerent, “Qui t’entengui, que et compri”, i és una combinació entre la part teòrica i  les dinàmiques vivencials, per tal de fer unes propostes concretes de canvi que es puguin aplicar a la realitat familiar i educativa.
Eines per poder-nos entendre amb els nostres fills i que no ens sembli que parlem amb les parets. Un canvi de mirada cap a l’adolescència per tal d’afavorir un canvi transformador en la relació amb els adolescents i un acompanyament del seu camí de creixement vital.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *