Acompanyar els nostres fills

Acompanyar els nostres fills

David Codina, mestre de primària, ESO i Batx. i Formador de la plataforma “Eduquem en família” i màster oficial en Ecologia Emocional, va fer-nos ahir una interessant reflexió de com hem d’educar els nostres fills.

Sota el títol “Qui t’entengui, que et compri” vam fer una aproximació a l’adolescència. Vam veure que els nostres fills són intel·lecte, però també físic i emoció. Que donen molta importància als amics perquè busquen assentar el seu lloc en la societat, i que de vegades els costa gestionar emocions o reaccions. No ens hem d’atabalar, en paraules del psicòleg Stanley Hall (1844-1924) la definició d’adolescència és “tempesta i estrès”… per tant, no ens amoïnem, eduquem els nostres fills des del cor i acompanyem-los en totes les situacions, bones i dolentes. Escoltem-los encara que no ens vulguin parlar, perquè el missatge no verbal transmet un 70% d’allò que realment diem.

Si voleu conèixer més aquest formador, podeu adreçar-vos a la pàgina:

http://www.davidcodinarique.cat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *