Bona Classificació a les Proves Cangur de Matemàtiques: 6è classificat

Bona Classificació a les Proves Cangur de Matemàtiques: 6è classificat

L’Escola Diocesana de Navàs celebra que un seu alumne de 4t d’ESO hagi quedat entre el 3% dels millors alumnes de tot Catalunya en la seva categoria, cosa que li ha suposat ser la 6a millor nota de la Catalunya Central.

El dilluns 21 de maig les 15 millors notes del Bages van estar reconegudes en un acte a la Universitat Politècnica de Manresa. El Martí Bover, de 4t ESO A, va aconseguir la 6a millor nota en unes proves que mesuren el nivell de matemàtiques dels estudiants de  Catalunya.

Moltes felicitats pel premi i a continuar treballant per obtenir nous reconeixements.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *