25a Baixada del Pi de les Tres Branques

25a Baixada del Pi de les Tres Branques

El passat 19 de maig va tenir lloc la 25a Baixada al Pi del les Tres Branques, sí, 25 anys pedalant…déu-n’hi-do. Aquest any,  45 ciclistes d’entre 12 a 62 anys van realitzar el trajecte desde Campllong fins a Navàs.

Van carregar les bicicletes i cap al Pi. Allà, i com sempre, calia fer la foto de rigor al peu del vell Pi de les Tres Branques. La baixada té un esperit lúdic i festiu on l’objectiu principal és el bon humor i la companyonia, travessant pistes i corriols de Campllong, Capolat, L’Espunyola, Casserres, Puig-reig, Merola i Navàs.

Varen fer 3 avituallaments, i aquest any ho hem celebrat: primer entrepà de botifarra, pastetes i cava a Cal Majoral sobre el quilòmetre 12; el segon a l’església del Roseret sobre el quilòmetre 27, bàsicament de líquid i fruits secs i el tercer i últim a la Cal Mingo amb coca i xocolata, refrescos i embotit en un paisatge immillorable al costat de la riera,  i un gran amfitrió, al quilòmetre 45.

Per acabar  van arribar a Navàs  sobre la 13 hores,  fent una entrada triomfal pel Passeig  de Ramon Vall, amb els  mallots de regal  de la Baixada i acabant la sortida  al pati de l’escola.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *