Participem al “Camino de Santiago”

Participem al “Camino de Santiago”

Els alumnes de l’optativa “Fem Camí”, de 1r d’ESO, han participat en un projecte sobre el Camí de Sant Jaume, a la web:

http://tucaminodesantiagoconcurso.es/

Si entreu en aquest web veureu que és una web on han participat un munt d’escoles per motius molt diversos: caràcter religiós, esport, natura, companyonia… i el seu objectiu és fer conèixer als alumnes, mitjançant un petit concurs, què és el Camí de Sant Jaume o que l’origen d¡aquest es remunta al segle I, amb la mort de l’apostol Sant Jaume.

Els alumnes, a partir de tota la informació que van buscar, van reconstruir la història del camí i n’han fet un còmic, on es representen les escenes més rellevants del sant i poder entendre la seva vida i la seva obra.

Si us connecteu a la pàgina del Camino de Santiago i cliqueu damunt de l’estel que posa Navàs, podreu veure el còmic dels nostres alumnes.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *