Festa final de curs 2017-2018

Festa final de curs 2017-2018

Divendres dia 8 de juny, l’EDN va tenir un reconeixement per als alumnes que aquest any cloïen algun dels cicles al nostre centre. Eren els alumnes de 4t d’ESO, 2n de Batxillerat i els cicles de Grau Mig i Grau Superior.

La festa va començar amb el parlament de la Sra. titular Fina Vendrell  i la directora, Sra. Irene Vall. Tot seguit es van anar cridant a l’escenari els alumnes abans esmentats i se’ls va donar un petit detall:  orla o diploma. Després van rebre les paraules de companyonia del tutor o tutora o vam riure tots plegats amb els vídeos que els havien fet els seus tutors sobre el seu pas a l’escola. I per acabar una actuació musical a càrrec d’alguns alumnes de 4t d’ESO.

En un ambient molt més informal, els alumnes, famílies i professors van gaudir d’un petit refrigeri i la possibilitat de compartir xerrades, fotos i confidències.

Molta sort a tots plegats, tant als que continuen estudis com als que  emprenen el seu camí en el món laboral. L’EDN sempre estarà oberta per a tots vosaltres!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *