Posem a prova l’Scape Room de 2n d’ESO

Posem a prova l’Scape Room de 2n d’ESO

Aquesta setmana hem fet tot d’activitats especials a l’EDN. Una d’aquestes ha estat l’Scape Room que els alumnes de 2n d’ESO havien preparat en un projecte i que duia com a fil conductor el llibre Alícia al país de les meravelles, del Lewis Carroll.

Tot el passadís del 2n pis es va convertir en l’escenari on corria el conill, entrava l’Alícia i trobava la malvada reina de cors o l’encantador barreter.

Els alumnes van haver de posar a prova el seu enginy per trobar combinacions per obrir cadenats; sudokus; enigmes; laberints; proves amb infusions; amagatalls secrets… l’experiència ha estat molt positiva i formativa. Els creadors de l’scape han pogut veure que potser s’havien de millorar algunes explicacions, però en general tots els scape han pogut resoldre’s amb èxit.

Satisfacció doncs, tant per part dels creadors com per part dels jugadors.

Gràcies 2n d’ESO

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *