Distinció PAU 2018

Distinció PAU 2018

La Marina Oliveras Pérez i el Marc Torrente Terré van rebre aquest divendres una distinció de mans del president de la Generalitat, senyor Quim Torra, i la consellera d’Empresa i Coneixement, senyora Àngels Chacón, per haver tret una nota igual o superior a 9 en les Proves d’Accés a la Universitat.

L’Escola Diocesana felicita especialment els seus alumnes per la feina feta, una feina que culmina 6 anys d’estudis al nostre centre i que mostra que l’esforç i la constància tenen aquests extraordinaris resultats.

En total van ser 523 alumnes de tot Catalunya els que van rebre aquesta distinció, i 23 alumnes de la Catalunya Central. Com a curiositat destacar que entre els guardonats hi havia 317 noies i 206 nois.

Moltes felicitats a tots i totes i molta sort en el nou camí universitari.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *