Integració Social: comença l’Aprenentatge-Servei

Integració Social: comença l’Aprenentatge-Servei

Aquests dies són dies de començar curs i engegar nous projectes. Aquesta setmana ha estat el torn de la part pràctica del CFGS d’Integració Social, l’Aprenentatge-Servei que fem anualment i que acosta diverses entitats del nostre poble o de pobles veïns, a la realitat dels alumnes.

Per una banda van venir la Montse i l’Esther, directora i mestra respectivament del col·legi Sant Josep de Navàs,que van explicar els tallers que el dimecres per la tarda realitzen amb els infants de 1r cicle d’educació primària.

També van venir l’Encarna i la Gemma, com a responsables del projecte Xalar. Aquest projecte és un dispositiu socioeducatiu que fa una funció important de prevenció per als infants en possible situació de risc d’exclusió social a Navàs

I finalment l’Eva, terapeuta ocupacional, i l’Eva, psicòloga, que treballen a la Residència d’Avis de Navàs,  van explicar el funcionament d’aquest servei, els projectes i activitats que, més s’apropen a les funcions que un/a integrador/a social pot tenir en una residència per a gent gran.

Tres projectes i tres bones experiències a conèixer per als nostres alumnes.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *