A l’ESO llegim i compartim experiències

A l’ESO llegim i compartim experiències

A 1r i 2n d’ESO hem engegat un programa pilot per tal d’acostar la lectura als alumnes. Després del 2n pati, i durant 20 minuts, els alumnes comparteixen una estona de lectura amb companys i professors.

Cadascú llegeix el llibre que vol, però el silenci és imprescindible per gaudir d’aquest moment. Després comentarem els llibres que més ens han agradat o farem recomanacions, però segur que aquesta estona no ens deixarà indiferents.

Trobar un temps per llegir és indispensable per tenir una bona cultura; per conèixer altres realitats; per desconnectar de tanta tecnologia o per millorar l’ortografia i la redacció. És un fet constatat que els bons lectors i lectores fan menys faltes i redacten més bé. Així doncs, si tot són beneficis… us apunteu a llegir una estona cada dia

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *