Tracta’m bé també troba el seu espai a l’EDN

Tracta’m bé també troba el seu espai a l’EDN

La Campanya Tracta’m bé, s’inclou en una campanya creada i promoguda pel Consell Comarcal del Bages, que neix amb l’objectiu de prevenir els maltractaments a les persones grans i fomentar els bons tractes cap  aquest grup d’edat. Amb aquesta campanya es pretén contribuir a la prevenció i sensibilització d’aquesta problemàtica fomentant la reflexió i el debat social sobre l’envelliment digne i la cura de les persones grans, així com el seu apoderament.

Dijous dia 27 de setembre, els dos grups d’Integració Social i el de Cures d’auxiliar d’Infermeria van assistir a la presentació d’aquesta campanya “a Navàs. La presentació va tenir lloc al Club d’Avis de Navàs.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *