Formació professorat: Curs AVANCEM cap al tractament integral de les llengües

Formació professorat: Curs AVANCEM cap al tractament integral de les llengües

Aquest curs l’EDN ha estat seleccionada per participar del programa Avancem. Es tracta d’un projecte que tindrà una durada de tres anys i l’objectiu del qual és promoure l’ensenyament i l’aprenentatge de llengües d’una manera integrada. El món és cada vegada més plurilingüe i intercultural, i l’escola s’ha d’adaptar a aquesta realitat que vivim tant docents com alumnes en el nostre dia a dia. Així, aquest programa ens donarà les eines per tal que els professors de català, castellà, anglès i francès (les llengües que oferim ara mateix a l’ESO) puguin treballar de manera col·laborativa i coordinada i, d’aquesta manera, promoure la creació de projectes a l’aula on no només hi hagi presència d’una de les llengües, sinó que hi participin totes.

Aquest dimarts, els professors que formen part del Grup Impulsor d’aquest programa hem començat la formació, i durant les següents setmanes s’hi aniran afegint la resta de docents dels departament lingüístic per aconseguir la implicació de tots els professors de llengües de l’escola. Reforçar la competència no només lingüística sinó també plurilingüe dels nostres alumnes és un objectiu que tenim en ment cada curs escolar, i participar d’aquest tipus de programes ens ajuda a poder-lo complir entre tots.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *