MOPIC rep la visita de VINYASDEMPREMTA

MOPIC rep la visita de VINYASDEMPREMTA

Aquesta setmana, els alumnes de 2n d’ESO que fan l’optativa del MOPIC han rebut la visita dels responsables de Vinyasdempremta de Navàs. Van rebre totes les explicacions del procés d’elaboració del vi per tal de poder-lo integrar en el projecte de Museu Virtual Mopic que fa dos anys que es va iniciar com a projecte ERASMUS+ dels alumnes que ara fan 4t al nostre centre.

Es tracta d’anar integrant temes, dibuixos, música, etc. al museu virtual, de manera que pugui convertir-se en una ajuda per a qualsevol que busqui, per exemple, una colònia tèxtil, el món dels trens de vapor o en aquest cas, el món de la producció del vi.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *