Taller d’Alimentació Saludable

Taller d’Alimentació Saludable

Els alumnes de l’EDN comencen uns cursos plens de bons desitjos alimentaris. A la tasca dels alumnes de 3r d’ESO de difondre el programa TAS, s’hi suma la Setmana Bio que es farà del 22 al 26 d’octubre i el taller que els alumnes de 1r d’ESO han fet aquesta setmana.

En aquests tallers els van fer adonar que la base d’una bona alimentació comença per un esmorzar saludable. Dels tres àpats principals, l’esmorzar és el més important perquè subministra l’energia necessària per començar el dia i dur a terme les activitats quotidianes. Prendre un esmorzar adequat ajuda a millorar el rendiment físic i intel·lectual, a prevenir problemes de salut i a gaudir d’un millor benestar emocional.  A part, calia conèixer els greixos, sucres o proteïnes que tenen els aliments i donar valor als greixos insaturats més que no pas als saturats (afegits posteriorment als aliments).

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *