Xerrada amb la Rosa Serrano

Xerrada amb la Rosa Serrano

La Rosa Serrano és una professora de català que a la vegada és membre del Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central.

Dilluns passat va venir a l’EDN per fer conèixer, a tots els alumnes de 1r d’ESO, en què consisteix aquest trastorn: quines característiques té, com actuen les persones amb aquest trastorn i en definitiva, normalitzar tant com es pugui, les persones que viuen amb TEA.

Aquestes xerrades s’inclouen en el marc de l’associació i tenen la funció de fer un assessorament psicoeducatiu als centres. Conèixer l’experiència de professionals i familiars de persones amb TEA ajuda enormement a entendre i aprendre com relacionar-nos amb elles.

La xerrada va ser plenament entendedora i motivadora per als alumnes i professors que van poder assistir-hi.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *