1r ESO Sortida: Museu de les Mines de Cercs

1r ESO Sortida: Museu de les Mines de Cercs

Aquest dimecres els alumnes de 1r d’ESO van realitzar la sortida del trimestre van visitar el Museu de les Mines de Cercs. La visita va començar amb la part més divertida pujant a un tren de vagonetes per entrar a la mina. A l’interior van poder veure com era el treball dels minaires va anar variant al llarg del temps i com es va anar incorporant la tecnologia en aquest.

També van visitar la part més formal del museu on van poder conèixer que era viure a una colònia minera, van visitar el pis d’un treballador i veure les diferents feines que anaven relacionades amb l’extracció del carbó.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *