Nou vídeo STEAM a l’ESO

Nou vídeo STEAM a l’ESO

No patiu, no heu d’aprendre tantes sigles com us sembla… STEAM significa afegir a les sigles angleses STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) l’A d’Art i Disseny. Originalment els objectius del moviment eren augmentar la rellevància de l’art i el disseny en el sistema educatiu americà i impulsar-los com a peces clau de l’economia del segle XXI, basada en la creativitat i la innovació. Però també es pot utilitzar el marc STEAM com a punt de partida per construir experiències educatives més transversals, que integrin millor la complexitat dels problemes reals i que apel·lin a la sistematització, a la col·laboració i a la creativitat.

Des de l’EDN ens afegim a aquesta iniciativa amb projectes com el que us deixem a continuació un conjunt instrumental  en electrònic programat Scrath i les plaques Makeymakey.

Us deixem l’enllaç per poder veure de què us parlem:

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *